Forum mladih URA - o nama!

Pozdrav! Drago nam je da se interesuješ za nas! Na ovoj stranici možeš steći utisak o našoj organizaciji, bilo da si nas već upoznao ili nadstojiš da nas upoznaš! Smatramo da su osnovne vrijednosti najbitnije stoga počinjemo našu priču o njima:
 
Evropske vrijednosti su u centru našeg djelovanja i za njih se beskompromisno borimo. Pioniri smo u medjunarodnoj i regionalnoj saradnji, a najviše se ponosimo našom nezavisnošću i demokratijom! Punopravni član smo Federacije Mladih Evropskih Zelenih.
 
Nadstojimo da promjenimo Crnu Goru na bolje! Dom smo za mlade koji žele zdravu životnu sredinu i svoja prava, i platforma smo za sve mlade koji žele da se bore za zelene promjene! Borili smo se protiv mini hidroelektrana, borili smo se za Solanu, Valdanos, Sinjajevinu i Komarnicu, i borićemo se da svaki zeleni kutak Crne Gore bude zelen za našu budućnost!
 
Želimo promjene koje znače i retoriku u političkom prostoru koja gleda naprijed, a ne u prošlost! Želimo da ravnopravnost bude tema na koju svako obraća pažnju, posebno u političkom i poslovnom prostoru! Želimo održivi razvoj, sa mladima u centru pažnje i slobodnu i demokratsku Crnu Goru!
 

Naš kvalitet i doslijednost ogleda se našim članstvom u Federaciji Mladih Evropskih Zelenih, i jedina smo politička organizacija u Crnoj Gori koja je punopravan član organizacije sa sjedištem u Evropskom Parlamentu! Nadstojimo da doživimo ulazak Crne Gore u Evropsku Uniju, i borićemo se radikalnim mjerama za sistemske promjene koje su za to neophodne!

U koliko dijeliš našu viziju pridruži nam se i ispuni našu pristupnicu!

Više o nama možeš naći na stranici naša politika!

CITATI
STAVOVI